De perfecte locatie voor uw

zakelijke event

Een meeting of brainstorm in een park, met uitzicht op het Huis Doorn? Vergaderen in een bosrijke omgeving op de Utrechtse Heuvelrug, even weg van de drukte van alledag? Dat en meer kan bij De Oranjerie in Doorn. Onze locatie is geschikt voor kleine en grote zakelijke bijeenkomsten, van 2 tot 100 personen. Met diverse binnenruimtes, een groot terras én aangrenzend park bieden we altijd een passende setting voor uw zakelijke evenement.

Voor iedere bijeenkomst

het complete plaatje

Ruimtes voor iedere bijeenkomst

Met vier benedenruimtes, zes bovenruimtes en een breed terras, bieden we alle ruimte voor kleine en grote groepen. De binnenruimtes kunnen los of geschakeld gebruikt worden, voor maximaal 100 personen.

Faciliteiten

Voor uw bijeenkomst regelen we alle technische faciliteiten, van presentatiescherm, congrestechniek tot flipover en goede Wifi voor uw gasten.

Setting

Wilt u een U-vorm, carré, school- of theateropstelling? Of liever een staande setting die de creativiteit bevordert? Graag bespreken we de mogelijkheden met u.

Catering

Uw bijeenkomst valt en staat met een goed energieniveau van uw gasten. Daar zorgen wij voor. Van verse koffie en gezonde energybar tot frisse salades en biologische broodjes.

Een beeld

Zegt meer dan duizend woorden

We kunnen zeggen wat we willen, maar bekijk zelf waarom De Oranjerie zomaar dé locatie voor uw volgende bijeenkomst kan zijn.

Plan een bezichtiging