Ruimtes

De Oranjerie ligt in het prachtige park van Huis Doorn en biedt u volop ruimte voor inspanning en ontspanning. Na een inhoudelijke sessie even naar buiten voor een ontspannen wandeling of activiteit? Of vergadert u liever in de buitenlucht, op het ruime terras of onder een van de vele bomen? De Oranjerie biedt u alle ruimte, binnen en buiten, voor uzelf en uw bijeenkomst.

De ruimtes bij de Oranjerie

Kamer 1

De ruimte waar de geschiedenis en het heden feilloos samenkomen, met uitzicht over het terras, park en kasteel. De warme sfeer, hoge plafonds en zachte kleuren zorgen ervoor dat uw gasten zich meer dan welkom voelen.

Kamer 2

Het ‘hart’ van de Oranjerie is de Keizerzaal, met eigen bar en mooi uitzicht over het terras, park en Kasteel. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval en een mooie ambiance voor uw evenement. De Keizerzaal heeft een eigen entree.

Kamer 3

Deze gezellige ruimte biedt uitzicht én directe toegang tot het terras, dus een ideale plek voor uw bijeenkomst binnen én buiten.

Kamer 4

Deze ruimte ligt naast de Stallen. Samen vormen ze een gezellig decor voor een feestavond of receptie.

De Stallen

Zoals de naam al doet vermoeden, zijn er stallen in De Stallen. Ideaal voor een creatieve setting of feestelijk gedeelte van uw bijeenkomst. Met een eigen bar en entree, zijn de Stallen de perfecte locatie voor een wat kleiner gezelschap.

Het Terras

Ons paradepaardje. Het grote terras met prachtig uitzicht over het park en Kasteel. Een plek die rust en ruimte biedt, voor uw en uw gasten. Dit is ook de plek waar we bij mooi weer de Green Egg voor u aansteken!

Het Park

De Oranjerie is gelegen in het park van het historische Huis Doorn. Deze omgeving kunt u ook gebruiken tijdens uw bijeenkomst voor een inspirerende wandeling of verrassende breakout sessie.