De beste feesten

viert u bij De Oranjerie

De Oranjerie is de veelzijdige feestlocatie op de Utrechtse Heuvelrug. Met familie, vrienden of collega’s geniet u van een mooie avond in een sfeervolle locatie. De diverse ruimtes kunnen afzonderlijk of gezamenlijk gebruikt worden, waardoor feesten voor kleine en grote gezelschappen mogelijk zijn. Vier uw verjaardagsfeest, vriendenfeest, personeelsfeest of jubileumfeest bij ons in De Oranjerie!

Alles in huis

voor een gezellige avond

Meerdere ruimtes

Voor kleine en grote groepen bieden wij altijd een passende ruimte, binnen én buiten. Met het terras erbij zelfs tot 400 personen. Welkom allemaal!

Eten

Wilt u kleine gerechtjes, creatieve food courts of een walking diner? Creatieve hapjes of een groots diner? Onze chef maakt van uw feest een culinair feest. Beloofd!

Drinken

Samen met u stellen we een passend drankenarrangement voor uw feestavond samen. We serveren verse koffie en thee, een variatie aan frisdranken en sappen, ijskoude biertjes van de tap en een mooi assortiment wijnen. Proost!

Sfeer

Onze locatie is het sfeervolle decor van uw feest. De houten vloer, hoge plafonds en ramen, warme kleuren en natuurlijke elementen zorgen voor een feestelijke ambiance. En die tientallen kaarsjes? Die fonkelen tijdens uw feest!

Tot in de puntjes verzorgd

Duurt te lang?

De beste feesten duren vaak te kort en soms te lang. Daarom kunt bij ons terecht voor een uurtje borrelen op het terras, maar ook voor een diner met aansluitend feest tot in de kleine uurtjes. Aan het einde van de avond serveren we een heerlijke vertrek snack, zodat uw gasten altijd tevreden en voldaan huiswaarts keren.

Aandacht voor uw feest

Uw feest verdient al onze aandacht. Kom gerust langs om de ruimtes te bekijken en het programma te bespreken. Neem plaats op het terras en droom weg naar uw feestavond. Wandel binnen om sfeer te proeven of bel ons gerust met al uw vragen en ervaar wat wij bedoelen met ‘aandacht voor uw feest’.

 

Informeer naar de mogelijkheden
Wat anderen

over ons zeggen

Diner & Feest 50 personen

Afgelopen weekend heb ik hier samen met een vriendin een feest gegeven voor onze 50ste verjaardag. Een groot succes wat ons betreft. Super locatie, geweldige sfeer, uitstekend eten en drinken en perfecte verzorging. Niets was de gastvrouw en medewerkers teveel. Bij de planning vooraf werd volop meegedacht en vooral gedacht in mogelijkheden. Wij en onze gasten hebben genoten. Een aanrader dus!

Saskia Hankins

Namens de feestcommissie van het Wereld Natuur Fonds hebben we ons Kerstfeest georganiseerd bij de Oranjerie. Een toplocatie voor een personeelsfeest. Het gevoel dat je echt met elkaar en onder elkaar bent in een ‘buitenomgeving’. Sfeer, gezelligheid en niet onbelangrijk, genoeg ruimte om te dansen. Verder een geweldige bediening die meedenkt en heerlijk vegetarisch eten.

Wereld Natuur Fonds

Grote waardering hoe de mensen van de Oranjerie voor ons hebben gezorgd. Tafel mooi gedekt, bloemen op tafel en ons apart gezet zodat wij plezierig met elkaar konden spreken en de toespraken goed tot hun recht kwamen. De bediening heel vriendelijk en professioneel en last but not least, het eten was voortreffelijk. Van jong tot oud heeft een gezellige middag gehad en dat stelt de jubilarissen tevreden. Voor uw informatie, in 1990 gaven wij in de Oranjerie voor onze zoon en aanstaande schoondochter een bruidslunch. Ook zeer geslaagd.

Wij hebben de medewerkers gisteren natuurlijk bedankt maar u mag dat namens mijn vrouw en mij nog een keer doen. Op basis van onze ervaringen kunnen wij de Oranjerie ten zeerste aanbevelen. Tot een volgende keer.