• Blog van De Oranjerie in Doorn

 

High Tea
Marco van der Plaats  
5 Mei 2018  

Het was in één woord geweldig! Het diner was voortreffelijk. De bediening geweldig. De ambiance super. Tevens hadden we zulk prachtig weer dat we uiteindelijk de hele avond buiten konden blijven.

Dit is zeker voor herhaling vatbaar. Het liefst zou ik mijn verjaardag elke bij jullie vieren.

 

High Tea
Ineke  
21 April 2018  

Als verrassing voor een 65ste verjaardag organiseerden we een high tea bij de Oranjerie. Schot in de roos!
We zaten aan mooi gedekte tafels, met schitterend uitzicht over Huis Doorn, de bediening was top om over het eten nog maar te zwijgen. Wat waren alle hartige en zoete gerechtjes heerlijk!

 

High Tea
M. de Jong  
10 December 2017  

Ik vond de ruimte erg prettig qua grootte en ons gezelschap van dertien personen paste er prima in. En van de overige bezoekers hadden we totaal geen last. Integendeel; het gaf een gezellige sfeer aan het geheel.
Ik heb van de prosecco toost even gebruik gemaakt om te vragen of iedereen even kon ruilen van tafel en dat deed praktisch iedereen. Daardoor hebben mensen elkaar allemaal kunnen spreken en dat viel ook zeer in de smaak.
Last but not least: de high tea was prima samengesteld. Het zag er mooi en verzorgd uit en het smaakte heerlijk allemaal. Ook de suggestie om eerst het zoete gedeelte te gebruiken en daarna het hartige was uitstekend gevonden.

Kortom: wij hebben allemaal genoten en ik ben erg blij dat ik mijn 70ste verjaardag op deze manier heb gevierd; helemaal zoals ik het wilde: verzorgd en kleinschalig.

 

Feest
Wereld Natuur Fonds  
26 December 2016  

Namens de feestcommissie van het Wereld Natuur Fonds hebben we ons Kerstfeest georganiseerd bij de Oranjerie. Een toplocatie voor een personeelsfeest. Het gevoel dat je echt met elkaar en onder elkaar bent in een 'buitenomgeving'. Sfeer, gezelligheid en niet onbelangrijk, genoeg ruimte om te dansen. Verder een geweldige bediening die meedenkt en heerlijk vegetarisch eten.

 

Luxe verjaardagslunch
De Heer van der Waal  
27 November 2016  

Met heel veel genoegen kijken we terug op een zeer geslaagde en sfeervolle lunchbijeenkomst. De bediening was charmant efficient en stijlvol. Het eten alleen maar lof daarover. De aankleding van het geheel romanties. Kortom zeer veel dank! Wie weet tot ziens, vriendelijke groeten, namens alle gasten

 

Huwelijksjubileum
Rinie en Wim Lukkassen  
19 November 2016  

We hebben erg genoten van ons 50-jarig huwelijksjubileum, dat we hebben gevierd in de sfeervolle Oranjerie. De aankomst was hartelijk en het was lekker warm binnen, prima vlotte bediening en heerlijk eten. Kortom perfect. Alles was zoals we hadden afgesproken, waardoor deze avond een succes werd.  

 

Verjaardag
Charlotte Weiland  
23 April 2016  

Het was een prachtige dag afgelopen zaterdag. Ik heb de behoefte om u te laten weten dat ik de gastvrije zorg en begeleiding van uw gastvrouwen, het werk van de kok, wat hij op een mooi aangeklede tafel zijn gasten te genieten gaf, zeer heb gewaardeerd.
De Oranjerie voelt voor mij in de loop der jaren als een soort thuis, waar goed gezorgd wordt stijl en aankleding hoog in het vaandel te houden.
Hartelijk dank daarvoor.

 

Bruiloft
Mark & Janou  
12 Augustus 2016  

Het traject naar onze bruiloft toe was bijzonder prettig. Hester stond altijd voor alle vragen voor ons klaar, en had zo nodig waardevolle tips. Wij hebben volledig onze bruiloft uit handen durven geven. De service van al het personeel van de Oranjerie was geweldig. Hierdoor hebben wij totaal kunnen genieten van onze trouwdag. Onze gasten hebben het nog steeds over de kwaliteit van de BBQ, de hapjes die geserveerd werden, service van het personeel, en de uitstraling van de locatie. Dankzij de oranjerie hebben wij onze droombruiloft gehad.

 

Private Dinner 30 personen
Gerry van Dijk  
30 januari 2016  

Het eten was super!! Juist het walking dinner systeem, veel kleine hapjes werkt goed. Zeker ook in ons geval waarbij toch een groot deel van de gasten wat ouder zijn, en het dus prettiger is om wat vaker kleinere hapjes te krijgen. Het buffetje aan het einde werd ook leuk ervaren. Zeker ook hier de kleine gerechtjes. Veel mensen hebben alles geprobeerd!! Alsof we nog niets op hadden!!! Gewoon omdat het lekker is!!

We hebben al veel leuke reacties gehad van de genodigden. Dus bij deze geef ik deze door. “Top locatie; lekker eten!!”

Nogmaals bedankt!

 

Ladies Night for Lyme
Berdien Renes  
29 januari 2016  

Een ladies night organiseren voor 150 dames is een pittige uitdaging. Vanaf het begin af aan heeft de Oranjerie meegedacht en kwam in alles hun professionaliteit en ervaring naar voren. De avond was fantastisch. De locatie zag er niet alleen prachtig uit, ook over het personeel was iedereen ontzettend enthousiast. De ladies night is meer dan geslaagd, dit mede door de Oranjerie

 

 

offerte

CONTACT

De Oranjerie
Langbroekerweg 16A
3941 MT Doorn
 0343-412342

 info@oranjerie-doorn.nl

LOCATIE

OPENINGSTIJDEN

Voor besloten evenementen zijn
wij zeven dagen in de week beschikbaar. Voor de lunch zijn
wij geopend:

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
op aanvraag
op aanvraag
12.00 - 17.00 uur 
12.00 - 17.00 uur
12.00 - 17.00 uur 
12.00 - 17.00 uur
12.00 - 17.00 uur